NS sekmadienį paskelbė naują 2016 metų traukinių tvarkaraštį

rotterdam central

Valstybinė Olandijos geležinkelių bendrovė NS sekmadienį paskelbė naują tvarkaraštį. Naujajame tvarkaraštyje yra daug svarbių pakeitimų, taip pat pervardytos keletas geležinkelio stočių.

Nuo šiol „Schiphol“ stotis vadinsis „Schiphol Airport“, „Eindhoven Breukenlaan“ – „Eindhoven Strijp-S“, „Enschede Drienerlo“ – „Enschede Kennispark“.

Sutrumpintas maršrutas tarp Alkmaro ir Harlemo, išskyrus piko valandas, taip pat sumažėjo ir tarpmiestinių traukinių sustojimų skaičius Noord-Hooland maršrute. Tačiau traukinių padaugėjo Utrecht Lunetten maršrutu bei tarp Groningeno ir Drento.

2016 metais vyks daugiau traukinių tarp Amsterdamo ir Roterdamo, šiuo maršrutu iki liepos mėnesio tarpmiestiniai traukiniai vyks kas penkiolika minučių.

Pakeitimų yra ir tarptautinių vežėjų tvarkaraščiuose, „Thalys“ kartą per dieną vyks į Briuselį, Lilį ir Paryžių. Nuo kitų metų vyks ir vėlyvesnis ICE traukinys maršrutu tarp Vokietijos ir Olandijos.

Tvarkaraštis paskelbtas NS interneto svetainėje, keleiviai naujausią informaciją apie keliones gali rasti bendrovės svetainėje arba geležinkelių programėlėje.

Komentarai

,
Gaukite mūsų naujienlaiškį

Įveskite savo el. pašto adresą